Følg oss på LinkedInVåre tjenester

Skybasert regnskap

IT og drift

Informasjon

Kontakt

Blogg

Praktisk

Prisliste 2022

Personalhåndbok

Nina Eng Andersen starter i Numera

by | Dec 28, 2022 | Ansatte

Jeg gleder meg veldig til å begynne nå i januar. Det er drømmejobben, sier hun.

På spørsmål om hvordan hun våget å ta steget til et nyoppstartet regnskapsbyrå, svarer hun uten betenkningstid.

Jeg kjenner jo Stine og Matias godt fra tidligere, og vet hva de står for. I tillegg synes jeg restaurantbransjen er en spennende kategori innenfor regnskap med mange varierte problemstillinger. Jeg var aldri i tvil når jeg fikk tilbudet om å starte i Numera.

Hun forteller videre at hun synes det er ekstra spennende å få være en sentral brikke i selskapet fra starten.

 

En allsidig bakgrunn

Nina er opprinnelig utdannet restaurantkokk og har jobbet 10 år i kantinebransjen. Her lærte hun viktigheten av nøyaktighet og det å jobbe under press, samtidig som hun fikk verdifull erfaring med kasseoppgjør, varetelling og bokføring. Interessen for økonomi gjorde at hun endret kurs i 2020 og fikk jobb som regnskapsfører i ASR Accounting AS i Askim.

Det var viktig for meg å dreie karrieren inn mot en mer stabil bransje, samtidig som jeg ønsket å realisere interessen for regnskap og tall. Å jobbe innen regnskap virket som den riktige retningen for meg, hvor jeg kunne utvikle meg faglig og ha den fleksibiliteten jeg ønsker som småbarnsmor.

 

Nina bor i dag i Askim og skal etter planen jobbe fra hjemmekontor inntil Numera får kontorer i Oslo. Deretter blir det en kombinasjon av pendling og hjemmekontor. Fleksibilitet var en viktig del av beslutningen når jeg valgte å takke ja til jobben i Numera, sier hun.

 

Match made in heaven

I dag besitter Nina har akkurat den kompetansen vi søker etter i Numera: Tripletex, Sticos og Lightspeed. I tillegg har hun flere års erfaring med restaurantregnskap i Tripletex. Dette gjør henne godt egnet til å håndtere ansvaret for flere av de største kundeoppdragene til Numera.

Som de fleste andre ønsker jeg å videreutvikle meg både faglig og personlig. Neste steg er å fordype seg i årsoppgjør og selskapsrådgivning. På sikt er målet å bli statsautorisert regnskapsfører. Det er veldig motiverende at Numera legger til rette for videreutdanning fra dag én, sier Nina.

Vi ønsker Nina Eng Andersen hjertelig velkommen som ny regnskapsfører i Numera👍

 

 

Bilder av Jonas Ingstad

Andre intervjuer

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Er du nysgjerrig på hva vi kan gjøre for din bedrift?

Vi vil veldig gjerne samarbeide med selskaper som ønsker effektiv skybasert regnskapsføring og en moderne profil. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat i dag.