ENKEL HÃ…NDTERING AV TIPS

Slik fungerer tips for restauranter

Tips til ansatte

Tips er en ekstra betaling for en ytet tjeneste eller vare. I serveringsbransjen gir ofte kunder ekstra betaling for serveringen og maten de har mottatt. Dette skal registreres på kassa, slik at det kan bli fordelt mellom alle som har jobbet den dagen

 
 


Tips er skattepliktig inntekt for den ansatte



Det beregnes arbeidsgiveravgift av tips



Vi kan bistå med kontraktsfestet trekk

Full oversikt over mottatt og utbetalt tips

Oversikt over mottatt tips finner man enkelt i digital backoffice, hvis kassesystemet støtter dette. Ved å bruke vårt tipsfordelingsskjema er det enkelt å fordele tips til ansatte ut i fra hvor mange timer som er jobbet.

 
 


Tilgang til eget tipsfordelingsskjema



Vi henter ut tipsrapporter hver måned før lønn

{

Har du spørsmål i forbindelse med tips er det bare å ta kontakt

Nina Eng Andersen

Leveranseleder i Numera AS

Automatisering

Bruk av teknologi

Effektive rutiner

Nyttig rapportering

Kurs og opplæring

Kassesystemer

Tips til ansatte

Lønn

Dagsoppgjør

Gavekort

Numera logo

Regnskap

Bransjer

Kompetanse

Ansatte

Om Numera

Kontakt oss

Klingenberggata 7

0161 Oslo

Orgnr. 929 120 108 MVA