KVALITET GJENNOM FØRSTEINNTRYKK

Moderne nettsider

En nettside er ofte kundens første møte med en bedrift. En gjennomført profil på nett kommuniserer seriøsitet og vil alltid heve kvaliteten på førsteinntrykket. Vi utvikler nettsider i WordPress som du kan redigere selv, til en fast forutsigbar pris.

Nettsider som inspirerer

Vi lager en unik nettside til din bedrift på under én uke. Med vårt ekstensive malverk kan vi i løpet av noen dager ha et utkast til nettside klart, basert på en behovsanalyse vi har gjort sammen med deg.

Live-demo av nettside før publisering

Fast forutsigbar pris og rask installasjon

Desktop- og mobilvennlig design

Mulighet for å redigere tekstinnhold selv

Søkemotoroptimalisering (SEO) på Google

Koordinering med fotograf for bilder

Nettsider vi har laget

Her finner du et knippe av nettsidene vi har laget for våre kunder

TORIKA

Torikagruppen

Torikagruppen er et ledende selskap innen restaurantdrift og servering med 4 unike restauranter og selskapslokaler i Oslo sentrum. Numera har utviklet nettsiden med mål om å gi morselskapet et profesjonelt og avmålt inntrykk, med behagelige fargekombinasjoner og utstrakt bruk av bilder.

Klikk her for å se nettsiden

Stock Oslo

Vi har utviklet og designet nettsiden til restauranten STOCK i hjertet av Barcode. Designelementer på siden er basert på mønsteret i logoen, som igjen har hentet inspirasjon fra arkitekturen til bygget restauranten ligger i. Vi har valgt et mørkere design som matcher det varme interiøret og den lune stemningen i restauranten.

Klikk her for å se nettsiden

Kvalitet gjennom førsteinntrykk

Djevelen bor i detaljene, sa en gang en vis mann.

Ønsker du en tilsvarende nettside til din bedrift?

Vi utvikler og designer en moderne nettside til din bedrift på under én uke, til fast forutsigbar pris. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende prat i dag.