Select Page

Jeg gleder meg veldig til å begynne nå i januar. Det er drømmejobben, sier hun. På spørsmål om hvordan hun våget å ta steget til et nyoppstartet regnskapsbyrå, svarer hun uten betenkningstid.

Jeg kjenner jo Stine og Matias godt fra tidligere, og vet hva de står for. I tillegg synes jeg restaurantbransjen er en spennende kategori innenfor regnskap med mange varierte problemstillinger. Jeg var aldri i tvil når jeg fikk tilbudet om å starte i Numera.

Hun forteller videre at hun synes det er ekstra spennende å få være en sentral brikke i selskapet fra starten.

En allsidig bakgrunn

Nina er opprinnelig utdannet restaurantkokk og har jobbet 10 år i kantinebransjen. Her lærte hun viktigheten av nøyaktighet og det å jobbe under press, samtidig som hun fikk verdifull erfaring med kasseoppgjør, varetelling og bokføring. Interessen for økonomi gjorde at hun endret kurs i 2020 og fikk jobb som regnskapsfører i ASR Accounting AS i Askim.

Det var viktig for meg å dreie karrieren inn mot en mer stabil bransje, samtidig som jeg ønsket å realisere interessen for regnskap og tall. Å jobbe innen regnskap virket som den riktige retningen for meg, hvor jeg kunne utvikle meg faglig og ha den fleksibiliteten jeg ønsker som småbarnsmor.

Nina bor i dag i Askim og skal etter planen jobbe fra hjemmekontor inntil Numera får kontorer i Oslo. Deretter blir det en kombinasjon av pendling og hjemmekontor. Fleksibilitet var en viktig del av beslutningen når jeg valgte å takke ja til jobben i Numera, sier hun.

Match made in heaven

I dag besitter Nina har akkurat den kompetansen vi søker etter i Numera: Tripletex, Sticos og Lightspeed. I tillegg har hun flere års erfaring med restaurantregnskap i Tripletex. Dette gjør henne godt egnet til å håndtere ansvaret for flere av de største kundeoppdragene til Numera. Som de fleste andre ønsker jeg å videreutvikle meg både faglig og personlig. Neste steg er å fordype seg i årsoppgjør og selskapsrådgivning. På sikt er målet å bli statsautorisert regnskapsfører. Det er veldig motiverende at Numera legger til rette for videreutdanning fra dag én, sier Nina. Vi ønsker Nina Eng Andersen hjertelig velkommen som ny regnskapsfører i Numera👍

 

Bilder av Jonas Ingstad

Automatisering

Bruk av teknologi

Effektive rutiner

Nyttig rapportering

Kurs og opplæring

Kassesystemer

Tips til ansatte

Lønn

Dagsoppgjør

Gavekort

Numera logo
M

Quick Links

Homepage
Our Menu
Fresh Breads
Dessert
Cookies
Pastries
Beverages

Quick Links

Homepage
About us
Our Services
Membership
Testimonials
Our Menu
Fresh Breads
Dessert
Cookies
Pastries
Beverages
M

Regnskap

Bransjer

Kompetanse

Ansatte

Om Numera

Kontakt oss

Numera logo

Klingenberggata 7

0161 Oslo

Orgnr. 929 120 108 MVA