Om Numera

FREMTIDENS REGNSKAPSBYYRÅ

Om Numera

Vårt mål er at Numera skal oppleves som et kvalitetsstempel. Vi skal være et moderne regnskapsbyrå som gjør jobben ordentlig, og som alltid er en pågangsdriver for automatisering av rutiner.

MER ENN ET REGNSKAPSBYRÅ

Vi flytter referansepunktet

Vårt mål er å redefinere hvordan man opplever å ha en ekstern regnskapsfører. Det er slutt på tidene hvor regnskapet lå fanget hos en regnskapsfører som alltid var sen med levering og aldri tok telefonen. Nå skal regnskapsføreren være rask til å svare, kompromissløs i automatiseringen og 100% på ditt lag.

Full sky, uten unntak

Svar innen 24 timer

Ingen bindingstid

Spesifisert timeliste på faktura

VÅR

Visjon

Vi skal bli Norges beste på restaurantregnskap

Full sky, uten unntak

Alle kunder har integrert bank og kasse

Samme rutiner på alle kunder

SLIK OPPTRER VI

Våre verdier

2

Vi er tilgjengelig

Først og fremst skal ansatte i Numera være tilgjengelig. Som kunde i en hvilken som helst bransje ønsker man å bli prioritert og få raske svar på henvendelser. I Numera setter vi tilgjengelighet foran alt, og skal gjennom rask oppfølging sikre at kundene våre er de mest fornøyde i Norge.

Svar på epost innen 24 timer

Svar på telefon innen 24 timer

Eksisterende kunder prioriteres

2

Vi er fremtidsrettet

Numera er drevet av unge og teknologinteresserte mennesker. Regnskap er ikke lenger en monoton jobb hvor man puncher bilag hele dagen. Vi skal være effektive i bruken av skybaserte systemer og integrasjonene mellom disse. Vi anser lidenskapen for IT som vår største konkurransefordel.

Full sky, uten unntak

Tidlig ute med nye løsninger

2

Vi er ærlig

Numera skal tjene penger fordi kundene våre gjør det bedre med oss på laget. Et ærlig og transparent forhold er snarveien til lojale kunder og felles suksess. Hos Numera skal du vite hva du betaler for, enten du har fastpris eller timepris. Fastprisavtaler justeres fortløpende etter felles forhandlinger og timekunder får alltid spesifisering av timeforbruk.

Prisliste på nettsiden

Like timepriser til alle kunder

Alltid faktura med spesifiserte timelister

TIDSLINJE

Vår historie

30. mars 2022
30. mars 2022

Numera ser dagens lys

Numera AS blir formelt stiftet 30. mars 2022 av Matias Greve Ellis og Stine Susan Strachan. Visjonen for selskapet er å levere moderne regnskapstjenester til fastpris med lynrask support. Planlagt oppstart er høsten 2022.

2. august 2022
2. august 2022

Numera blir tildelt konsesjon

Numera AS blir godkjent av Finanstilsynet som regnskapsselskap med rett til å påta seg regnskapsføreroppdrag. De første regnskapskundene strømmer til fra eksisterende nettverk og eventyret er offisielt i gang.

12. desember 2022
12. desember 2022

50% av aksjene selges til Barcontrol Systems AS

Visjonen for samarbeidet er å skape et regnskapsbyrå som spesialiserer seg på restaurantbransjen og kassesystemet Lightspeed. Gjennom kompetansedeling og utnyttelse av synergieffektene mellom regnskap og kassesystem er målet å bli Norges beste på restaurantregnskap.

1. januar 2023
1. januar 2023

Nina blir en del av Numera

Nina Eng Andersen blir første ansettelse i Numera.

2. oktober 2023
2. oktober 2023

Hege blir en del av Numera

Hege Marie Døhl kommer fra et mindre regnskapsbyrå i Askim.

Vil du vite mer om Numera?

Det er hyggelig at du er interessert i å lære mer om Numera og hvordan vi driver som regnskapsbyrå. Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på🙂

Kontakt

Priser

Blogg

Restaurantregnskap

Bli kunde

Lukk menyen

X