Numera er i flott driv om dagen. Veronica er den første eksterne ansettelsen som blir med på vår spennende reise til å bli Norges beste regnskapsbyrå for restauranter.

Veronica Magnussen Lehn har jobbet i mat- og serveringsbransjen siden hun var 13 år gammel. Det startet i oppvasken på en kafe i Strømmen, deretter en rask tur innom Tusenfryd som sukkerspinnmaker og til slutt 9 år i restaurantbransjen. De 2 siste årene har hun vært restaurantsjef i Kullebunden Spiseri på Kolbotn Torg. Nå er tiden inne for dagtidsstilling og regnskap.

Jeg ønsket nye utfordringer og ville gå over i en bransje med en mer fast arbeidstid. Det å kunne få lov til å jobbe med regnskap spesifisert mot cafe, restauranter og barer var en unik mulighet som jeg ikke kunne takke nei til, sier Veronica.

Det Veronica mangler i regnskapsfaglig bakgrunn p.t. kompenserer hun for med svært verdifull bransjeerfaring, stå-på-vilje og interesse for faget. Numera ser på serveringsbransjen som en veldig interessant kanal for rekruttering.

Numera skal være tett på hver eneste kunde som både regnskapsfører og rådgiver, sier daglig leder i Numera Matias Greve Ellis. Hva er vel bedre enn en regnskapsfører som er spesialist på restaurantregnskap, som i tillegg har praktisk erfaring fra restaurantdrift? Med vår kompetanse og erfaring skal vi gjøre Veronica til en regnskapsfører fra øverste hylle, men det er hennes egen erfaring fra serveringsbransjen som vil gjøre henne til en uvurderlig rådgiver for kunden.

Veronica beskriver seg selv som en energibunt med perfeksjonistiske tendenser. Hun liker å spre glede, selvironi og latterkuler til de som er rundt henne. I november 2022 fullførte hun New York City Marathon i klam stekende sol og 23 grader. Med målrettet forberedelse i månedene før og jernvilje under løpet fullførte hun med glans. Nå gjenstår følgende opplevelser på bucketlisten: bestige Kilimanjaro, ta motorsykkellappen og safari i Afrika.

Numera har håndplukket Veronica på bakgrunn av hennes personlighet, øye for detaljer og spennende bransjeerfaring. Vi har stor tro på at hun vil bli en viktig brikke i den videre utviklingen av restaurantkonseptet til Numera.

Vi ønsker Veronica hjertelig velkommen😊

Kontakt

Priser

Blogg

Restaurantregnskap

Bli kunde

Lukk menyen

X