a
Priser til Konsulentbistand, Bokføring, lønn og fakturering og mer

48-TIMER ONBOARDING

Slik blir du kunde

I Numera lever vi etter én ufravikelig regel: Vi fører kun regnskapet for kunder som er villig til å flytte alle regnskapsfunksjoner til skyen. Til gjengjeld kan vi garantere at regnskapet blir ført mer nøyaktig, billigere og mye raskere.

REFERANSER

Våre fornøyde kunder

Stock Oslo

Stock er en moderne restaurant i hjertet av Barcode i Oslo, et steinkast Operaen og fjorden. Selskapet har restaurantregnskap i Tripletex, Lightspeed og Gastroplanner.

Stock Oslo

Centropa er et smeltepunkt for mat og litteratur i det nye Deichmann-biblioteket. Selskapet har restaurantregnskap i Tripletex, Lightspeed og Gastroplanner.

Stock Oslo

Kafe Løve i Det Norske Teatret tilbyr kontinentale smørbrød, fransk brasseri og bunnsolid à la carte. Selskapet har restaurantregnskap i Tripletex, Lightspeed og Gastroplanner.

1. Kartlegging

Vi gjennomfører en behovsanalyse sammen med deg, enten fysisk eller på Teams/Meet, for å kartlegge behovene til din bedrift.

30-60 min

i
i

2. Oppdragsavtale

Vi utarbeider et utkast til oppdragsavtale iht. behovsanalysen. Denne signeres elektronisk av begge parter med BankID.

Innen 24 timer etter møtet

3. Legitimering

Etter krav i Hvitvaskingsloven må vi legitimere alle kundene våre med BankID. Dette gjøres elektronisk gjennom Signant Kundekontroll.

10 min

4. Registermelding

Vi utarbeider og sender inn Samordnet Registermelding i Altinn som registrerer Numera AS som regnskapsfører i BRREG. Denne signeres av elektronisk av deg i Altinn.

5 min

5. Tilganger

Vi oppretter Tripletex og sender deg epost med innloggingsdetaljer. Hvis du allerede har Tripletex søker vi om byråtilgang som selskapet godkjenner.

15 min

ENKELT Å BYTTE

Slik blir du kunde i Numera

Vi har strømlinjeformet onboardingprosessen i Numera. I løpet av 48 timer har du restaurantregnskap i gang hos oss, inkludert betaling via integrert bank.

BLI KUNDE I NUMERA

Å bytte regnskapsbyrå er mindre komplisert enn mange tror

FAQ

Vanlige spørsmål

Vårt mål er å redefinere hvordan man opplever å ha en ekstern regnskapsfører. Det er slutt på tidene hvor regnskapet lå fanget hos en regnskapsfører.

Slik godkjenner du bilag

Godkjenn på mobilen

Godkjenn fakturaer, betalinger eller begge direkte i Tripletex-appen mens du er i farta

Slik godkjenner du bilag

Automatisert betaling

Med integrert bank kan vi sende godkjente fakturaer til banken uten ekstra involvering fra deg

Belastning på forfall

Utgående betalinger blir belastet på forfall og bokført automatisk i regnskapsprogrammet

Lurer du på noe?🙂

Jeg heter Stine og er ansvarlig for onboarding i Numera. Du kan spørre meg om alt som står på denne siden eller andre generelle spørsmål om hvordan du blir kunde hos oss.

Et lite ord om tilgjengelighet

Det finnes ingen bedre følelse enn å ta kontakt med en du stoler på og få gode upartiske råd som løser problemet ditt. Hjelpesløsheten man en gang satt med erstattes av en følelse av mestring og fornyet pågangsmot. Det er denne følelsen av at man alltid har noen på laget vi ønsker å assosieres med i Numera.

Svar på epost innen 24 timer

Svar på telefon innen 24 timer

Lønn er øverste prioritet

Ingen frister overgås uten forvarsel

Kontakt

Priser

Blogg

Restaurantregnskap

Bli kunde

Lukk menyen

X