RASK OG ENKEL KUNDESERVICE

Kontakt oss

Vi mener rask responstid er den største verdien vi kan levere til våre kunder. Kontakt oss gjerne via kontaktinformasjonen under, vi lover å ringe opp igjen eller svare på epost innen 24 timer.

Våre tjenester

Skybasert regnskap

Restaurant og bar

IT og drift

Nettsider

Informasjon

Kontakt

Blogg

Prisliste 2023

Personalhåndbok

Følg oss på LinkedInMatias Greve Ellis

Partner / Daglig leder

Matias er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo med mastergrader i Finans og Regnskap/Revisjon. Han har seks års erfaring innen regnskap og bedriftsrådgivning, de to siste som daglig leder i et mellomstort regnskapsbyrå i Oslo.

Matias stiftet Numera den 30. mars 2022 med mål om å levere kombinerte tjenester innen regnskap, IT og grafisk design til små og mellomstore norske bedrifter. Han er en målrettet og positiv person som motiveres av å gi kundene sine det lille ekstra.

Stine Susan Strachan

Partner / Konsulent

Stine har studert regnskap og økonomi ved Næringsakademiet i Oslo. Hun har jobbet i  regnskapsbransjen siden 2008, de siste årene som administrasjonsleder i et mellomstort regnskapsbyrå i Oslo sentrum.

Stine er lidenskapelig opptatt av å automatisere prosesser, spesielt rutiner knyttet til lønn, regnskap og betalinger. Hun er en blid og løsningsorientert person som ikke nøler med å trå til litt ekstra for at prosjekter blir fullført.

Nina Eng Andersen

Konsulent / Regnskapsfører

Nina er opprinnelig utdannet restaurantkokk og har jobbet 10 år i kantinebransjen, hvor hun de siste årene har hatt ansvar for kasseoppgjør, varetelling og bokføring. Interessen for økonomi gjorde at hun valgte å bytte karriere til regnskap i 2020.

Nina er en gjennomført og positiv person som har en naturlig evne til å drive prosesser frem. Hun leverer alltid det hun lover, til avtalt tid, og er på mange måter det perfekte moderne regnskapstalent.

Følg oss på LinkedIn🙂

Vi er på Mittanbud👍

Et lite ord om tilgjengelighet

Det finnes ingen bedre følelse enn å slå på tråden til en du stoler på og få gode upartiske råd som løser et problemet ditt. Hjelpesløsheten man en gang satt med erstattes av en følelse av mestring og fornyet pågangsmot. Det er denne følelsen av at man alltid har noen på laget vi ønsker å assosieres med i Numera.

Svar på epost innen 24 timer

Svar på telefon innen 24 timer

Lønn er øverste prioritet

Alle kunder blir prioritert likt

Ingen frister overgås uten forvarsel